Змагання з хортингу

2013-12-19

/Files/images/SAM_3139.JPG

Змагання з хо15-16 листопада 2013 року в м. Кіровограді відбувся перший відкритий чемпіонат Кіровоградської області з хортингу. Команди більш чим десяти областей брали участь в цьому чемпіонаті..

Учні нашої школи, які є членами військово – патріотичного клубу хортингу «Козак», теж брали в ньому участь.

Чемпіонат проходив в трьох розділах: «Двобої», «Форми», «Показові виступи».

У розділі «Двобої» серед дівчат віком 14-15 років, учениця 9 класу нашої школи Волошина Таня , посіла 1 місце і стала чемпіонкою Кіровоградської області з хортингу.

У розділі «Форми» серед дівчаток віком 10 – 11 років, учениця 5 класу , Скоренцова Настя теж посіла 1 місце і стала чемпіонкою Кіровоградської області з хортингу.

У розділі «Показовий виступ» команда ВПКХ «Козак» стали чемпіонами Кіровоградської області з хортингу, два учні нашої школи є її членами – Клімов Діма та Левченко Яна , учні 8 класу.

А 7 -8 грудня 2013 року в м. Львові проходив чемпіонат на кубок України з хортингу. ВПКХ «Козак» в складі збірної Кіровоградської області брали участь в цьому чемпіонаті і в розділі «Показовий виступ» посіли друге місце. Серед членів команди ВПКХ «Козак» була і наша учениця 9 класу Волошина Таня.

7 грудня 2013 року до нашої школи завітали гості, Президент Української Федерації Хортингу в Кіровоградській області - Вєхтєв Валерій Валерійович, його замісник – Дудін Віктор Олексійович, президент УФХ Світловодського району – Похілов Володимир Олексійович та його замісник – Шумейко Роман Леонідович, які вручили нагороди нашим учням.ртингу

/Files/images/SAM_3140.JPG

/Files/images/SAM_3139.JPG

/Files/images/SAM_3136.JPG/Files/images/SAM_3137.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 183

Коментарi